En bedre pensel gør forskellen

Se filmen

Skal du male? Så vælg en rigtig god malerpensel – det gør en stor forskel!

Går du med planer om at male en dør, et møbel eller vinduer? Eller har du brug for en pensel, der når ind langs kanterne og ud i hjørnerne? For et hurtigt arbejde og de bedste resultater bør du vælge en pensel med god dækkeevne og malingsoptagelse. Her hjælper vi dig med at finde den penselkvalitet, der passer dig bedst!

 1. Anza Platinum.

  Vælg den rigtige pensel til opgaven

  Vælg den rette pensel til opgaven, så bliver dit arbejde meget nemmere og du får et bedre resultat. Se Penselskolen

  Platinum er en ægte kvalitetspensel og er absolut Anzas bedste valg for et godt resultat når man maler døre, møbler eller træværk.

  Den perfekt sammensatte børste har en overlegen kapacitet og dækkeevne, hvilket giver et perfekt slutresultat og sparer tid. Derudover er den specielt designet til præcisionsmaling, hvor du vil have en rigtig flot overflade og skarpe kanter.

  – Overlegen kapacitet og dækkeevne
  – Giver en meget fin finish uden ilægningsmærker
  – Ergonomisk skaft
  – Blik i rustfrit stål

  Penslen kan bruges med alle typer maling, lasurer og olier, samt på alle overflader. Penslen taber ikke hår og er ergonomisk udformet, hvilket mindsker risikoen for belastnings-skader.

  Og til forskel fra vores øvrige penselserier, så er Platinum fremstillet specielt til præcisionsmaling og har finere topstrå i børsten, hvilket giver en perfekt fin og glat flade og skarpe kanter.

  Vælg rigtig malerpensel - Anza Platinum pensel opstrøgstest
 2. Anza Elite.

  Elite er vores allround pensler til dig, som vil have et rigtigt fint resultat.

  Det er vores bredeste penselserie, med flest penseltyper, i flest størrelser, til de fleste slags opgaver. Elite lakpensel er et fint valg til maling af døre, møbler eller indendørs træværk. Det er også en rigtig god malerpensel til præcisionsmaling. Børsten tager godt med maling op og giver en meget fin finish.

  – Meget høj malingsoptagelse
  – Giver en meget fin finish
  – Grebsvenligt skaft

  Penslen kan bruges med alle typer maling, lasurer og olier, samt på alle overflader. Elite pensler taber ikke hår og giver en meget fin finish. Vil du være hurtigere færdig eller kræver du et suverænt resultat, så anbefaler vi at du vælger en Platinum pensel.

  Anza Elite pensel opstrøgstest
 3. Anza Basic.

  En Basic pensel er en enkel pensel med et grebsvenligt skaft.

  Basic pensler er velegnet til brug f.eks. ved maling af døre, møbler og lister.

  – Til simple opgaver

  Penslen har en praktisk fralægningsstøtte, der letter arbejdet. Den kan bruges med alle typer maling, lasurer og olier, og på alle overflader.

  Basic penslen kan bruges til de fleste simple opgaver. Skal du dog male meget, eller stiller du højere krav til resultatet, så anbefaler vi at du i stedet vælger en Elite eller Platinum pensel som er ergonomisk udformede og har bedre børste.

  Basic pensel
  Anza Basic pensel opstrøgstest

  Hvad skal du male? Vælg rigtig malerpensel til opgaven.

  Hvis du skal male detaljer, så er Platinum Precision det bedste valg, for at opnå fuld kontrol til dit præcisionsarbejde.

  Skal du male udendørs? Så se her hvordan vores hurtigste facadepensel nogensinde nemt klarer det opgave.

  Du kan også klikke videre til vores artikler nedenfor, for mere  inspiration og vejledning til dine gør-det-selv projekter og viden om hvilke malerværktøjer der passer til opgaven.