Om os

Svensk malerværktøj til hele Norden

Anza blev grundlagt af brødrene Damberg i 1946 under navnet Bankeryds Penselfabrik. I dag er vi Nordens førende producent af malerværktøj, med et komplet sortiment af effektive og brugervenlige pensler, ruller og tilbehør.

Læs mere om vores historie

Gør det selv.
Men ikke alene.

Som eksperter i maleropgaver ved vi, at slutresultatet bliver bedre, når du har god hjælp lige ved hånden. Så udover at lave gode malerredskaber, sørger vi for at hjælpe gør-det-selv'erne med praktiske tips og guides, der gør det nemmere; nemmere at vælge det rigtige værktøj i butikken og nemmere at få succes med slibning, spartling, maling og tapetsering.

Se hele filmen

Unik ergonomi og effektivitet

Al produktudvikling foregår, ligesom det meste af produktionen, i Bankeryd i Sverige. Ved siden af ​​fabrikken ligger vores udviklingsafdeling, hvor vi udvikler nye typer pensler, skafter og andre innovationer i dialog med både gør-det-selv'ere og professionelle malere.

Læs mere om vores produktion

Bæredygtighed for fremtiden

Bæredygtighed er et prioriteret strategisk område for Anza, og vi arbejder langsigtet på at udvikle emballage, produkter, produktion og virksomhedskultur i en mere bæredygtig retning.

Anzas arbejde med bæredygtighed

Anza er en del af Orkla House Care

Orkla House Care er en af ​​Europas førende producenter af malerværktøj med stærke og populære mærker i Danmark, Sverige, Norge og England. Orkla House Care er en del af den norske koncern Orkla, som leder udviklingen og butikssalget af forbrugermærker i Norden.

Læs mere om Orkla House Care