En komplet værktøjskasse til maleren

Orkla House Care i Danmark sælger og markedsfører sine egne mærker Anza og Spekter, samt flere andre førende mærker inden for malerværktøj og værnemidler. Dette gør Orkla House Care til en stærk og alsidig partner.

logo

Anza

Anza tilbyder alt, hvad gør-det-selv’erne har brug for. Det vil sige rigtig gode malerværktøjer og konkrete tips og råd, der gør det nemmere at lykkes med hvert trin i et malerprojekt – hele vejen fra forberedelse til slutresultatet.

Spekter malerværktøj til professionelle

Spekter

Spekter er Orkla House Cares sortiment til professionelle malere. Her findes de mest avancerede malerværktøjer og tilbehør; alt sammen omhyggeligt udviklet og testet for at give bedre resultater, højere effektivitet og bedre aflastning under hårde arbejdsdage.

Wagner

Sprøjtemaling bliver mere almindeligt, både blandt professionelle og gør-det-selv’eren. Fordelene er mange: Hurtig og smidig håndtering, god dækning og perfekte resultater. Wagner fremstiller de førende systemer og står bag en række banebrydende innovationer, der letter arbejdet.

Mirka

Slibning er en afgørende del af mange malerprojekter, hvilket stiller høje krav til slibeudstyr. Mirka er førende på området med produkter, der gør slibearbejdet hurtigere, mere ergonomisk og støvfrit, hvilket skaber bedre resultater og et sundere arbejdsmiljø.

Beskyttelse for en mere sikker arbejdsdag

Malerarbejdet er hårdt for ører og lunger, ikke mindst hvis du er professionel maler. I samarbejde med Moldex tilbyder Orkla House Care højkvalitets og brugervenlige høreværn og åndedrætsværn, der er med til at gøre arbejdsdagen mere sikker.

Tilbage til Om Anza