Håndtering af persondata på Facebook

Tak fordi du brugte en af vores Facebooksider. Dit privatliv er vigtigt for os, nedenfor oplyser vi om vores håndtering af sidebesøgsdata. Både når du går ind på den pågældende Facebookside, deltager i konkurrencer, kampagner eller kontakter os via siden. I den forbindelse kan visse personlige data behandles af os, dette forklares nedenfor.

Formål og kategorier af personoplysninger

Vores formål med håndtering af personoplysninger og de anvendte kategorier af personlige data fremgår ofte i sammenhængen med din kontakt med os, herunder er hovedtyperne af disse situationer:
• Hvis du kontakter os med et problem relateret til vores produkter eller en anden forespørgsel, bruger vi dit navn, kontaktoplysninger til Facebook-konto og de oplysninger, du giver os til at hjælpe dig.
• Hvis du deltager i en konkurrence eller kampagne, vil vi typisk behandle dit Facebook profilnavn, konto-kontaktoplysninger, billeder af dig eller andre mennesker, det faktum, at du deltager, og eventuelle svar eller andre input du har givet til formålet med at administrere konkurrencen eller kampagnen.
• Sidebesøgsanalyse: Vi kan bruge værktøjer fra Facebook til at se anonyme statistikker om de grupper af mennesker, der besøger vores websted, såsom aldersprofil, køn, bopæl og sprog.

Retsgrundlaget for vores brug af personoplysninger

Vores håndtering af personoplysninger sker kun inden for lovens grænser. Retsgrundlaget kan enten være at:
• Du har ved samtykke i en klar bekræftende handling til en bestemt type behandling af personoplysninger, f.eks. Et billede, du har delt med os.
• Vi skal behandle dine personlige data for at indgå en kontrakt med dig, for eksempel at levere en tjeneste, du har anmodet om.
• at vi har en legitim interesse for en bestemt form for brug af personoplysninger, og at vi forventer at du er ok med dette, på baggrund af din kontakt med os, herunder disse interesser:

◦ Den kommercielle interesse i at skabe opmærksomhed for vores mærker og produkter ved at arrangere og forvalte forbrugernes deltagelse i konkurrencer og kampagner.
◦ Interessen for forbrugerforhold, for eksempel at svare på et spørgsmål eller en anden form for anmodning fra dig.
◦ Interessen for at kende karakteristika hos forbrugere, der er interesseret i vores mærker og produkter, for at tilpasse vores produkter eller markedsføring.

Sletning og anonymisering af personoplysninger

Vi vil slette eller permanent og irreversibelt anonymisere personoplysningerne, når vi har behandlet din forespørgsel, du trækker dit samtykke tilbage ved at kontakte os som beskrevet nedenfor, eller kampagnen eller konkurrencen er afsluttet. Analysedata for sidetrafik er tilgængelig for os, så længe du følger eller liker siden.

Behandling i systemer fra tredjepartsleverandører

Dine personlige data bliver ofte gemt i Facebooks-systemer. Når du deltager i konkurrence via likes osv. på Facebook eller kommunikerer med os, vil de lagrede oplysninger være synlige for dig.

I visse tilfælde gemmes dine personlige data i Orkla-systemer, fx hvis vi overfører dialog til sådanne systemer, eller når du følger et link fra Facebook til et af vores websteder og indtaster data der. I sådanne tilfælde gemmes personoplysningerne på Microsoft’s servere i Europa. Tilstrækkelige garantier for retslig beskyttelse af personlige oplysninger (EU-standardbetingelser eller EU / US Privacy Shield-certificering) er på plads, hvis Microsoft skal give midlertidig adgang til dataene til systemoperatører baseret i lande uden for EU, for eksempel for at fuldføre fejlkorrektion. Send os venligst en e-mail, hvis du vil modtage en kopi af de relevante retlige garantier.

Kontakt, adgang til personlige data mv

Det formelle navn på selskabet, er Orkla House Care Danmark A/S. Kontakt os på dette link, hvis du ønsker adgang til at få udleveret, rettet eller slettet de personoplysninger, vi har gemt om dig. Du kan også til enhver tid gøre indsigelse, kræve begrænsninger eller trække dit tilsagn tilbage. Til orientering kan du også sende en klage til Datatilsynet, hvis du ikke er tilfreds med behandlingen af dine personoplysninger.

Hjælp!

FAQ

  • Hvor kan Anza produkterne købes?
    Anza malerværktøj kan købes i byggemarkeder landet over. F.eks. hos Silvan, XL Byg, Davidsen, 10-4, Fog og Bauhaus.
  • Hvordan vasker man en træfacade?
    For at rengøre facaden for smuds og alger, starter du med at vaske med malerens eller algefjerner. Skrab derefter løstsiddende maling væk med en farveskraber. Underlag som er angrebet af råd bør skiftes ud! Tips: Vask facaden hvert andet år, så mindsker du risikoen for alge- og mugvækst.
  • Behøver man skrabe træfacaden før maling?
    For at malingen skal hæfte ordentligt til overfladen, skal underlaget være rent, tørt og fast. Ellers kan resultatet være at du maler et lag ovenpå fugt og smuds, som gør at malingen hurtigt kommer til at sprække og skalle af. Oftest skraber man blot de flader som er i dårlig stand. Er det forrige malingslag godt, kan det fint fungere som underlag for den nye maling. Men det kan hænde at der er så mange lag maling, at det hele skaller af. I så fald er det nødvendigt at skrabe alle tidligere lag maling væk. Du kan nemt teste om du behøver skrabe f.eks. en træfacade. Skær et rudemønster med ca. 1 cm mellem ruderne, hvor facaden ser plettet eller slidt ud. Hvis malingen i ruderne løsner sig, er vedhæftningen dårlig. Skraber du du træet helt frit, må underlaget imprægneres med grundolie. Vær opmærksom på, at malingen du skraber væk kan være giftig. Hold små børn væk fra arbejdet og brug gerne værnemidler for at beskytte øjne og åndedræt. Et tips er at dække jorden under arbejdet med plast, så du slipper for at plukke malingsskaller op bagefter.
  • Er det nødvendigt at give træfacaden grundolie?
    Skraber du træet helt frit, eller er det udbrændt af solen, er det nødvendigt at imprægnere med grundolie.
  • Hvilke malerværktøjer har jeg brug for til at male træfacade?
    Når du maler facade, har du brug for mindst to pensler. En bred facadepensel som tager meget maling op, så du slipper for at dyppe i ét væk, og en lang vinkelpensel til alle svært fremkommelige flader. Tips: Vælg bredde på penslen efter træpanelets bredde. Er panelet cirka 10 cm, vælger du en 100 mm pensel som dækker hele panelets bredde. Så går arbejdet nemmere og hurtigere! Husk også at have penslen nok til alle, der skal male. Og har du et forlængerskaft ved hånden, bliver projektet endnu nemmere. Så kan du nå længere både fra jorden og fra stigen, og du skåner din ryg, skuldre og arme.
  • Skal man tørre overflødig olie væk, når man olierer terrassen?
    Overskydende olie skal tørres væk inden den overflade-tørrer og bliver grim. Læg oliekludene i en lufttæt og ikke brændbar beholder så snart du er færdig med dem – de kan selvantænde! Kom eventuelt vand i beholderen eller brænd kludene så snart som muligt.
  • Hvordan ved man, at det er tid til at male vinduet?
    Gå vinduerne efter hvert år. Hvis du ser revner og sprækker i bunden af vinduerne, er det et tegn på at tiden er inde til at male. Det er her, hvor vinduerne er mest følsomme. Hvis vinduet er godt, er det nok at male bundstykket og ca. 20 cm op ad siderne. Men husk på, at selvom man kun maler bundstykket, skal det gøres grundigt.
  • Hvilken maling skal man bruge til vinduet?
    Vinduer er dårligere isoleret end andre dele af facaden og udsættes konstant for fugt og kondens på grund af temperaturforskellen inde og ude. Derfor er det vigtigt at male vinduet udvendigt med en udendørs vinduesmaling og indersiden med en indendørs træmaling. Følg altid malingsproducentens anvisninger. Det er vigtigt at vinduet er ordentligt grundet også udvendigt med en grundingsolie under malingen. Lad grundolien ”trække” i max. 30-60 minutter inden du overmaler det.
  • Kan man oliere terrassen, når solen skinner?
    Undgå at oliere i stærkt solskin. Så kan olien nå at tørre inden den er trængt ordentligt ind i træet. Start heller ikke for sent ud på aftenen, da du risikerer at duggen lægger sig inden olien er tør.
  • Hvordan maler man havemøbler?
    Husk at nyt trykimprægneret træ indeholder skimmel- og mughæmmende additiver, der gør det uegnet til maling direkte. Først efter et år kan det males med dækmaling eller lak. Ubehandlet træ, der skal males med dækkende maling, skal først imprægneres med almindelig basisolie. Slib derefter med fint sandpapir, før du maler med en dækkende udendørs maling. Mal kanterne og detaljerne først. Tag lidt maling på penslen og mal tyndt, ellers vil malingen rende. Malingen dækker bedre, hvis du maler flere lag. For at få en glat overflade skal du afslutte med en lille stryg over malingen modsat det, du allerede har malet. Det ses nemlig ikke, hvor du løfter penslen ud af den våde maling, hvorimod det ses hvor du lægger den i.
  • Hvordan klargør man havemøbler til maling/oliering?
    Alle flader som skal olieres eller males skal først rengøres med grundrens. Er overfladen angrebet af svamp rengøres den med algefjerner. Skyl nøje efter med vand. Gammel, løstsiddende maling skrabes bort. I kroge og hjørner kan du anvende en lille trekantskraber, på de større flader en farveskraber. Slib derefter overfladerne med et slibepapir for at fjerne splinter og ujævnheder.

Spørg os

Se alle svar

eller

Kontakt os