Om os

Om os

Vi har haft det samme mål siden 1946.

Anzas mål har altid været at gøre det lettere at male. Det hele begyndte i beskedent omfang i 1946, og i dag er Anza førende inden for malerværktøj i Norden med et sortiment af pensler, maleruller og værktøj, der løbende opdateres, samt med betydelig eksportvirksomhed.

Man bliver ikke markedsledende ved et tilfælde. Vi er blevet det ved at lytte til dem, der anvender vores produkter. Professionelle malere og gør-det-selv-malere har til stadighed givet os et værdifuldt indblik i malerarbejdet, og det har hjulpet os med at udvikle de rigtige produkter.

Og så har vi været nysgerrige og villet afprøve nye muligheder for at gøre det nemmere at male. Vi begyndte f.eks. at producere ruller allerede i 1960, og nogle år senere arbejdede vi for første gang sammen med industrielle designere, hvilket var helt unikt på det tidspunkt.

Vores hovedmarkeder er Danmark, Sverige, Norge og Storbritannien, men vores salgsnet spænder over store dele af verden. Anza har i alt omkring 250 medarbejdere, heraf 140 i Sverige. Siden 2012 er vi ejet af Orkla og er en del af Orkla House Care AB.

Men trods størrelse og fremgang glemmer vi ikke, hvorfor vi er til. Målet om at gøre det lettere at male, er stadig det samme. Og så længe der findes nye veje at afprøve, bliver vi aldrig tilfredse.

Vi tager også ansvar for vores fælles fremtid. Derfor er vi kvalitets- og miljøcertificerede efter ISO 9001:2008 og ISO 14001:2004, og vi kontrollerer nøje vores produktion, fra råvare til færdigt produkt. Anza er også certificeret ifølge FSC® (FSC-C108031) Forest Stewardship Council®.