Vind en maler!

Læs mere om Anza

Vind en maler!
– til en værdi 

af 30.000 kr.

Drømmer du om hjælp til at friske boligen op? Så deltag i Anzas quiz og få et lod i konkurrencen. Vinderen trækkes den 31. maj 2024 og kontaktes direkte. Præmien er malerarbejde og materialer for en værdi op til 30.000,- kr. inkl. moms.

Konkurrencevilkår

Anza er en del af Orkla House Care Danmark A/S, som afholder konkurrencen. Det er gratis at deltage i konkurrencen, og det er kun tilladt at deltage én gang. For at deltage må du have adresse i Danmark og være mindst 18 år. Ansatte i Orkla House Care og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning blandt alle korrekte svar. Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres i konkurrence-opslagets tråd på Anzas Facebook og Instagram profil. Afhængig af vinderens bopæl vil Orkla House Care udvælge den maler, som skal udføre arbejdet.

Ved deltagelse i konkurrencen gives der derfor samtykke til at Orkla House Care må dele dine persondata med den udvalgte maler, hvis du vinder. Orkla House Care kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle reklamationer eller utilfredshed med resultatet.

Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. Ved deltagelse i konkurrencen er man indforstået med konkurrencevilkårene samt Orklas Persondatapolitik.