Klik konussen der passer til alt - Nå længere med forlængerskaft

Se filmen

Øg din rækkevidde og spar tid og kræfter med et forlængerskaft.

Anzas malerværktøjer er nemme i brug, slidstærke og smarte. Mange af værktøjerne kan forlænges for at skåne skuldre, arme og ryg, samt for at nå længere og spare tid.

Alt dette er muligt takket være klik konussen, en lille opfindelse som gør en stor forskel. Malerværktøj der monteres på forlængerskaft med klik konussen sidder rigtigt godt fast, og kan skiftes med et snuptag.

 1. Klik konussen.

  Alle Anzas forlængerskafter er udstyrede med en patenteret klik konus. Klik konussen har optimerede låsetapper og separate trykknapper for hurtig og sikker fastgørelse af forskellige værktøjer.

  Klik konussen - værktøj der kan monteres på forlængerskaft
 2. Passer til det meste.

  At investere i et forlængerskaft til malerulle eller andet maleværktøj fra Anza, lønner sig. Du kan bruge det til alle vores forlængbare værktøjer. Her er et udvalg af de mange produkter, du kan forlænge. Dette er blot nogle af de mange muligheder der findes.

  Forlængbare værktøjer
 3. Lad dig inspirere.

  I vores artikler her på anza.dk kan du få tips, inspiration og endda trin-for-trin vejledninger til dit malerprojekt. Et projekt, hvor det virkeligt lønner sig med et forlængerskaft, er når du maler udendørs.

  Du kan også få et samlet overblik over alle vores gør-det-selv film på Youtube kanalen “Anza Måleriverktyg” under den danske playliste “Maletips – Sådan maler du”.