Hurtigere rengøring af træfacade

Her er de værktøjer du har brug for til en hurtigere rengøring af træfacaden.

At vaske en træfacade er nok en opgave som de færreste som sukker efter at kaste sig ud i. Men der findes god hjælp at hente i form at rigtigt effektive værktøjer, som gør at du sparer tid og kræfter.

 1. Vaskebørsten

  Anzas vaskekost med slidstærk syntetisk børste er et værdsat bekendtskab, når du vasker med lud og algerens. Sæt på et forlængerskaft, så du behøver ikke stå og balancere på stigen!

  367180 Buet vaskekost
 2. Tohånds børsten

  Anzas tohånds vaskekost er den slidstærke arbejdshest du tyer til, når smudset eller algevæksten er sværere at få bort. Rigtigt godt greb for ekstra kraft – og forlængbar når der er brug for det.

  Tohånds vaskekost 672011
 3. Skraberen

  Rengøring udgør ikke hele forberedelsen alene. Er der gammelt, løstsiddende maling, må du også skrabe. Også her har vi værktøjer, der får arbejdet til at gå hurtigere.

  Anzas tohånds farveskraber ser speciel ud – og det er den også. Skal du fjerne løse malingsrester er den det mest effektive værktøj der findes, takket være tohånds grebet og hårdmetalskæret. Hammerhovedet og sømudtrækkeren er smarte bonus features.

  Tohåndsskraber 665250

  Nu da du har styr på værktøjerne for en hurtigere rengøring, hvordan får du så det bedste resultat? Se vores instruktionsfilm Vask og skrab facade – trin for trin, så får du en facade som holder så længe som muligt.