Hank op i fremtidens malebakke - Fill&Carry mega malebakke

Se filmen

Måske kender du dilemmaet, når du arbejder med maleruller. Bruger du en spand, er det svært at få malingen arbejdet ordentligt ind i rullen. Bruger du en klassisk rullebakke, kan du opleve, at den er lidt for lille, og at malingen løber ud over kanterne.

Derfor har Anza introduceret en mega malebakke – Fill & Carry mega malebakken.

Mega malebakken er en hybrid mellem en spand og en rullebakke. Som malespanden kan den indeholde meget maling. Og mega malebakken har en lang rulleoverflade, så det er nemt at arbejde malingen ind i rullen.

 1. Bedre maleoplevelse

  Mega malebakke

  Arbejdet bliver nemmere med en mega malebakke

  Den lange rulleoverflade gør det nemt at arbejde malingen ind i hele rullen. Det giver ikke alene et flottere resultat, fordi du med rigeligt maling i rullen nemmere undgår at der kommer skjolder på væggen. Det betyder også, at du ikke skal dyppe så tit og at du dermed kan klare arbejdet hurtigere.

 2. Lige til at hanke op i

  Smart håndtag

  Smart håndtag

  Mega malebakken er designet, så den står solidt på underlaget, og den er også nemmere at skubbe rundt på gulvet. Samtidig er den udstyret med et smart håndtag, så den er lige til at hanke op i under arbejdet, når du vil flytte rundt på den. På den måde undgår du spild og svineri.

 3. Færre genopfyldninger

  Mega malebakke 3,3 liter

  Rummer mega meget maling

  Med en malebakke med en kapacitet på hele 3,3 liter maling, slipper du for at skulle genopfylde så ofte, som med en traditionel rullebakke, der rummer meget mindre maling. Det sparer dig for meget tid og besvær.

 4. Let at rengøre

  Du kan blot klikke rulleoverfladen af og skylle den under hanen.

  Tips!

  Det samme gør du med plastikindsatsen i selve bakken – hvis du altså ønsker at genbruge indsatsen. Bruger du en plastindsats, så slipper du samtidigt for at skulle rengøre selve bakken.

  Se hvor nemt det går med Fill&Carry mega malebakken på vores Youtube video her.