Beskyt træværket med det rette værktøj

Se filmen

Det værktøj du vælger har stor betydning for din træbeklædning.

Husets facade – det første som møder dig når du kommer hjem og det første som andre mennesker ser.

Ved at male husets træværk på den rigtige måde og med det rette værktøj, beskytter du træet og gør at det holder til vind og vejr i mange år. Vælg derfor den bedste pensel til opgaven.

 1. Anza Platinum pensel vs. en simpel facade pensel

  Vi testede en Platinum facade pensel og en simpel facade pensel på træbeklædning. Overfladen ser ens ud efter det er blevet behandlet med maling, men nedenunder er der kæmpe stor forskel, afhængigt af hvor godt værktøj du bruger.

  Sammenligne resultat - forskellen på en god og en dårlig pensel
 2. Et jævnt lag maling giver den bedste beskyttelse

  Tips!

  Vask din pensel i penselrens, så holder den flere sæsoner.

  Ser vi nærmere på overfladen kan man se, at en Platinum vinklet facade pensel lægger et jævnt lag maling som vil beskytte træværket. Den simple facade pensel aflægger et meget mere ujævnt lag som kommer til at få den betydning at malingen vil begynde at sprække. Så kan fugt trænge ind i træet og malingen vil komme til at skalle af. Det er derfor vigtigt at undgå “toppe og dale” i dit malingslag.

  Et jævnt lag maling gør forskellen - vælg det rette værktøj
 3. Platinum vinklet facade pensel

  Platinum vinklet facade pensel har en ny og forbedret børste sammensætning som fordeler malingen optimalt og som gør, at du kan male længere for hvert dyp. Du kan læse mere om Platinum vinklet facade pensel her.

  Træbeklædning