Værktøj til spartling - Den komplette tjekliste

Alle produkter du har brug for til at opnå et vellykket resultat, når du skal spartle.

God planlægning sætter sig præg på resten af projektet. Du bør derfor sørge for, at du har alle de relevante værktøjer til rådighed før du går i gang.

Men ved du egentligt hvilke værktøjer du skal bruge, når du skal spartle? Her i vores ultimative tjekliste finder du alt det, som du har brug for til at opnå et vellykket resultat.

 1. Bredspartel

  Tips!

  Bredspartel – også kaldet sandspartel – i rustfrit stål, med håndtag udformet for optimalt greb og kontrol. Bruges til at spartle større huller og ujævnheder. Kan anvendes med forlængerskaft for ekstra rækkevidde på store flader. Vi anbefaler at du bruger to bredspartler med forskellig bredde.

  Malerværktøj bredspartler
 2. Låsbart slibeværktøj

  Anvendes til at slibe og gøre rent efter spartling. Passer til både almindeligt slibepapir og til slibepapir med velcro bagside. Håndtaget er justerbart og låsbart og kan sættes på forlængerskaft for øget rækkevidde på store flader, og ikke mindst til arbejde i højden.

 3. Grov mikrofibermoppe

  Grov mikrofibermoppe i meget absorberende materiale som bruges til at fjerne slibestøv. Fanger både små og store støvpartikler, og fjerner effektivt smuds, fedt og pletter.

  mikrofiberklud
 4. Afbrækningskniv

  Hobbykniv med grebsvenligt skaft og 18 mm blad, som låser automatisk. Bruges til at skære skadet gips væk, til at skære tapet og i mange andre situationer. Når bladet begynder at blive sløvt, knækker du leddet af.

  Universalkniv
 5. Forlængerskaft

  Kombineres med bredspartler, pensler og mange andre værktøjer for at øge rækkevidden med 115-197 cm. Har et grebsvenligt gummihåndtag og et smart kliksystem som gør det nemt at skifte mellem forskellige værktøjer.

  Male loft med malerulle på forlængerskaft