Vores hurtigste facadepensel nogensinde!

Se filmen

Platinum facadepensel – Få mere ud af sommeren.

Vores hurtigste facadepensel nogensinde har en optimeret børste som fordeler malingen suverænt og lader dig male længere for hvert dyp.

Med en Platinum vinklet facade pensel maler du hurtigt og du sikrer dig samtidigt at dit træ får den bedst mulige beskyttelse.

 1. Spar på kræfterne.

  Hurtigste facadepensel 341590

  Facadepenslen har et unikt vinklet skaft som er udviklet af ergonomer for at give optimal kontrol og balance. Takket være skaftet skånes håndled og ryg ved tunge udendørsprojekter.

  Bedste facadepensel
 2. Praktisk opbevaringsetui.

  Til den nye facadepensel medfølger et praktisk opbevarings etui som holder malingen fugtig i op til 2 uger. Mindre svineri og nemt og hurtigt at komme igang efter pausen.

  Facadepensel i etui
 3. Den hurtigste nogensinde

  Den optimale og fyldige børstesammensætning giver en meget høj optageevne og sikrer at malingen fordeles jævnt på facaden, hvilket gør at du nu kan male træbeklædning hurtigere end nogensinde før.

  Børsten sikrer at malingen påføres i et jævnt lag, hvilket er ekstremt vigtigt for at kunne give den bedste beskyttelse.

  Læs mere om Platinum vinklet facadepensel her. Se også vores film om hvordan du maler udendørs på Youtube kanalen “Anza Måleriverktyg” under den danske playliste “Maletips – Sådan maler du”.