Værktøj til tapetsering - Den komplette tjekliste

Tapetværktøj, du har brug for, til at lykkes.

Tapetsering bliver lettere med omhyggelig planlægning, og du reducerer risikoen for at lave fejl. Vores tjekliste indeholder det tapetværktøj, du har brug for til et vellykket resultat – alt fra tapetstrippere og rullesæt til tapetknive og saks.

  1. Tapetværktøj

    Et tapetværktøj bruges til at stryge luftbobler og blærer ud under tapetet. Det bløde tapetværktøj er skånsomt mod overfladen og ligger godt i hånden. Velegnet til både papirs- og non woven-tapeter samt glasfibervæv.

    Tapetværktøj
  2. Tapetkniv med hylster

    Bruges til at skære skarpe tapetkanter mod lister. Justerbar klinge til perfekt skærelængde og tilpasning af overlap ved døre og lister. Et godt greb som betyder, at kniven ligger godt og fast i hånden.

    Kniv for tapet
  3. Tapet startkit

    Bruges til påføring af tapetklister. Indeholder rulle, bøjle, tapetværktøj, tapetkniv og bakke. Alt hvad du behøver for at komme godt i gang med tapetseringen.

    Se vores film om tapetsering

    Besøg den danske playliste “Maletips – Sådan maler du” vores Youtube kanal “Anza Måleriverktyg”.

  4. Tapetsaks

    Bruges til at klippe tapet omkring f.eks. stikkontakter og afbrydere. Godt greb til både højre og venstre hånd. Skæret i rustfrit stål forbliver skarpt i flere år og giver perfekt skarpe kanter, når du klipper tapet, væv og stof.

    Tapetsaks
  5. Lang vinkelpensel

    Bruges til at påføre tapetlim, hvor rullen ikke kommer til. Ekstra langt skaft giver ekstra rækkevidde, og det vinklede penselhoved giver nem adgang til kroge og hjørner. Velegnet til tapetklister samt til alle typer maling og på alle overflader.

  6. Cellulose svamp

    Afvaskningssvampen bruges til at tørre limrester bort fra tapet og lister. Slidstærk med stor sugeevne og effektiv mod støv, smuds, fedt og pletter. Giver en grundig rengøring af overfladen.

    Tør tapetklister af med en våd svamp
  7. Tapetafriver

    Tips!

    Skal du i gang med at tapetsere? Læs vores trin-for-trin til tapetsering for det bedste resultat.

    Bruges til at beskære tapetbanen på tapetbordet. 60 cm lang lineal med grebsvenlig kant og vinklet stålkant, der gør det let at komme tæt med kniven. Udført i rustfrit stål, som forhindrer rustpletter på tapetet.

  8. Forlængerskaft

    Kombineres med bredspartler, pensler og mange andre værktøjer for at øge rækkevidden med 115-197 cm. Har grebsvenligt håndtag og et smart kliksystem, der gør det nemt at skifte mellem de forskellige værktøjer.

  9. Malertape

    Giver skarpe kanter og kan sidde i op til 7 dage uden at efterlade klæberester.