Spørgsmål og svar: Bæredygtighed

 • Hvad gør jeg med rullen efter jeg har malet?

  Når du er færdig med at male med din rulle, kan du bruge en rulleskraber til at skrabe så meget maling af rullen som muligt, tilbage i malingsspanden. Lad derefter rullen tørre helt og bortskaf den som småt brændbart. Du kan læse mere i vores artikel: Sådan gør du med rullen når du har malet.

 • Hvordan vasker jeg min pensel efter brug på en bæredygtig måde?

  Det vigtigste er at sørge for, at der ikke ender maling med farlige stoffer i afløbene, når du vasker din pensel. Brug derfor fx en spand lunkent vand, som du renser din børste i, og gentag processen endnu en gang med nyt vand. Du afleverer herefter vandet som farligt affald på din nærmeste miljøstation. Vi fortæller dig mere om, hvordan du plejer din pensel efter brug her: Pas på og rengør din pensel

 • Har I fokus på bæredygtighed hos Anza?

  Ja, vi har en ambitiøs bæredygtigheds strategi med klare mål frem mod 2025. Se en kort tekst og film som beskriver vores bæredygtighedsstrategi her.

 • Hvordan arbejder I for at gøre Anzas produkter mere bæredygtige?

  I tråd med vores bæredygtighedsstrategi introducerer vi gradvist flere og flere bæredygtige råvarer i både produkter og emballage. Vi har for eksempel bakkeindsatser i genbrugsplast, og vi køber vores træ fra ansvarligt drevne skove. Hold øje med flere nye produktlanceringer, der adresserer bæredygtighed i fremtiden!

Alle FAQ kategorier