Det har aldrig været nemmere at behandle terrassen

 1. Alle, som har en træterrasse, ønsker at den skal være jævn og fin til sommeren.

  Men hvordan lykkes man bedst med opgaven? Hvad må man gøre for at få det bedste resultat som er barfodsvenligt og holder længe?

  Anza har nu lanceret et nyt værktøj som gør det nemmere end nogensinde at behandle terrassen.

 2. Slibeværktøj

  Låsemekanismen gør det nemt at skifte slibebrædtet ud med påførings trimmeren. Sådan bruger du Terrasseværktøj 2-i-1:

  Fastgør slibepapir til slibebrædtet og slib terrassen godt.

  Tips!

  Her er det smart at køpe slibepapir med velcro. Så slipper du for at bruge tid på at sætte slibepapiret fast,  og undgår samtidigt at det løsner sig eller revner under arbejdet.
  Sætte slibepapir fast
 3. Skifte fra slibeværktøj til påførings trimmer

  Du løsner simpelt skruerne på værktøjet.

  Skifte til trimmer
 4. Påførings trimmer

  Så monterer du påførings trimmeren på terrasseværktøjet.

  Tips!

  Når du er færdig med at slibe bør du fjerne alt slibestøv. Så kan du gå i gang med at behandle. Her skifter du nemt over til trimmeren sådan som det er vist på billedet herunder.
  Påførings trimmer

  Terrasseværktøj 2-i-1 – vores bedste værktøj til terrassen

  At behandle terrassen er ikke nogen vanskelig opgave. I hvert fald ikke når man bruger det rigtige værktøj. I 2020 har Anza lanceret en ny innovation til netop dette formål. Produktet hedder slet og ret Terrasseværktøj 2-i-1, af den simple årsag at det bruges til to af de vigtigste elementer i opgaven. Her medfølger både et slibebrædt og en påførings trimmer til selve olien/træbeskyttelsen.

  Vi ved at mange forbrugere ikke sliber terrassen før de behandler, og netop det vil vi sørge for at forbrugeren får øjnene op for fremover. Så bliver underlaget jævnt og fint, og gør det mere behageligt at gå på, men ikke mindst er slibningen med til at sikre at du får et pænt og holdbart resultat.

  Med Terrasseværktøj 2-i-1 får du et tyndt og jævnt lag og undgår at overfladen bliver skjoldet eller sprækker og skaller af.

  Det er nemt at komme til med i hjørner og ind mod husmuren, og påførings trimmeren dækker to terrassebrædder ad gangen. Terrasseværktøjet passer med forlængerskaft som sparer dig for kræfter og giver den bedste arbejdsstilling. Du arbejder simpelthen nemmere og hurtigere!

  Når terrassen er vasket ren, slebet pæn og er helt tør, kan du gå i gang med at behandle terrassen.

  Testet og anbefalet til nordiske forhold

  Terrasseværktøj 2-i-1 er udviklet til nordiske forhold, og testet i samarbejde med malings-producenten Jotun. Det var vigtigt for os at have en malings-producent med på teamet tidligt i testperioden, netop fordi det er helt essentielt at olien fungerer optimalt med terrasseværktøjet.

  Det er en tryghed for os hos Anza at have sådanne aktører med os. Så er vi endnu mere sikre på at forbrugeren kommer til at lykkes med at behandle terrassen nemmere.

  Her kan du læse mere om tests og resultaterne fra disse.

  Terrasseguide: Alt du behøver at vide