Sådan behandler du terrassen med Terrasseværktøj 2-i-1

Kan det virkeligt være sjovt at behandle terrassen?

Nej, tænker nok du. Men det var bare før du kendte til Anzas Terrasseværktøj 2-i-1. Her ser du hvor nemt du behandler terrassen trin for trin med denne innovation.

Terrasse-projektet behøver ikke at være kedeligt og tungt. Vi ønsker, at du som forbruger skal opleve projektet som nemt og sjovt, og derfor har vi udviklet Terrasseværktøj 2-i-1 til netop denne opgave. Her ser du, hvordan du rengører, sliber og behandler træterrassen, sådan at du kan nyde en barfodsvenlig terrasse resten af sommeren.

Mød Terrasseværktøj 2-i-1– vores bedste værktøj til terrassen.

Trin-for-trin

  1. 1
    Vask
  2. 2
    Slib
  3. 3
    Påfør
  1. 1

    Vask

    Rengør terrassebrædderne grundigt før du går i gang med at behandle træterrassen. En terrasseskurebørste hjælper dig med at fjerne alger, skidt og gammel olie.

    Se en detaljeret gennemgang af processen her.

    Forarbejde - Vaske træterrasse
  2. 2

    Slib

    Når terrassebrædderne er helt tørre, bruger du Terrasseværktøj 2-i-1 med slibepapir for at sikre et mere jævnt underlag. Ved at slibe let henover brædderne sikrer du at fibrene som har rejst sig under rengøringen forsvinder, og det bliver mere behageligt at gå på terrassen.

    Se en detaljeret gennemgang af processen her.

    Terrasse værktøj - slibe
  3. 3

    Påfør

    Før du går i gang med påføringen, er det vigtigt at tjekke at træet er helt tørt.

    Når du er klar, skifter du slibebrædtet ud med trimmeren. Påfør et jævnt lag træolie eller terrasseolie. Terrasseværktøj 2-i-1 sikrer et tyndt og jævnt lag. Det gør at overfladen ikke sprækker og skaller af.

    Oliere træterrasse

    Held og lykke med projektet!

    Se en detaljeret gennemgang af hele processen med at behandle træterrasse her.

    Har du mod på mere, så se alle vores gør-det-selv film på Youtube kanalen “Anza Måleriverktyg” under den danske playliste “Maletips – Sådan maler du”.